TOPtaal

Beste leerling van groep 8,

In de afgelopen paar jaar hebben veel leerlingen uit groep 8 deelgenomen aan TOP-taal. Deze lessen werden gegeven door meneer Geusebroek.
Leerlingen uit groep 8 met een vmbo-TL-advies en een geringe taalachterstand kunnen bij TOPtaal aan hun taalvaardigheid werken.
De leerlingen die in de afgelopen jaren hebben deelgenomen, zijn steeds zeer enthousiast.

Wat is TOPtaal?
TOPtaal is ons speciale programma voor leerlingen met een vmbo-TL-advies en een geringe taalachterstand.
Als je in groep 8 zit, een vmbo TL-advies krijgt en een geringe taalachterstand hebt, kan je hieraan werken tijdens onze TOPtaal-lessen.  De bedoeling van TOPtaal is om je taalvaardiger te maken.

Hoe werkt TOPtaal
Als je graag mee wilt doen aan TOPtaal en jouw juf of meester vindt dat je daar geschikt voor bent, kan je door jouw juf of meester aangemeld worden bij mevrouw Dispa van Hofstad Mavo. 
Meneer Geusebroek zorg ervoor dat er leuke, levendige oefeningen zijn. Bijv.: Schrijf een stukje voor de V.I.,  Van discussiĆ«ren kan je leren,  Popmuziek en taal, Koken met woorden, enz.
TOPtaal is gratis, maar als je je hebt aangemeld, rekenen we er wel op dat je ook aanwezig bent. Boeken en oefenmateriaal worden voor je geregeld. Het enige wat jij moet doen is naar Hofstad Mavo komen en natuurlijk je best doen! Succes!

web by studiov.info